Szállítási cím

Dermalike.hu webáruházunk futárszolgálattal házhoz szállítja megrendelését Magyarország egész területén. Érdemes azt a címet megadni, ahol napközben tartózkodik, mivel a házhozszállítás 8-17 óra között történik. A szállítási és számlázási cím eltérhet.

Szállítási határidő

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. vagy a FoxPost Zrt. teljesíti. A csomagok házhozszállítása hétköznap 8-17 óra között történik. Csomagja átadásáról e-mailben tájékoztatjuk Önt, majd a futárszolgálat másnap reggel küldd Önnek egy e-mailt, hogy hány órakor várható a csomagja. Az e-mailben szerepel a futár mobilszáma, így amennyiben nem jó Önnek a szállítási idő, vele tud pontosítani. A futárszolgálat kétszer próbálja meg a csomagot kézbesíteni, amennyiben másodszor is sikertelen a kézbesítés, úgy a szállítási költséget a megrendelőre terheljük.

A megnövekedett forgalom miatt a megrendelt termékek szállítási határideje 3-4 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Rendelhető termékeinket 8-14 munkanapon belül tudjuk házhoz szállítani. Átutalással történő fizetés esetén akkor indítjuk a kiszállítást, amikor a megrendelt áru ellenértéke megérkezik a számlánkra. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

 

Házhozszállítás GLS furtárszolgálattal:

0-18.999 Ft-ig bankkártyás / átutalásos fizetés esetén: 2399 Ft

0-18.999 Ft-ig utánvétes fizetés esetén: 2399 Ft

18.999 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes, amennyiben bankkártyás vagy átutalásos a fizetés!

18.999 Ft feletti utánvétes rendelés esetén 399 Ft a kezelési költség díja.

Futárszolgálat elérhetősége:

E-mail: info@gls-hungary.com

Telefon: (+36-1) 802-0265

Házhozszállítás FoxPost furtárszolgálattal:

0-18.999 Ft-ig bankkártyás / átutalásos fizetés esetén: 1399 Ft

0-18.999 Ft-ig utánvétes fizetés esetén: 1399 Ft

18.999 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes, amennyiben bankkártyás vagy átutalásos a fizetés!

18.999 Ft feletti utánvétes rendelés esetén 399 Ft a kezelési költség díja.

Futárszolgálat elérhetősége:

Telefon: (+36-1) 999-0369

 

Személyes átvétel

Dermalike webáruházunkban lehetőség van személyes átvételre is, mely INGYENES! Személyes átvétel esetén a megrendelést előre utalással vagy előre bankkártyával vagy a helyszínen személyesen készpénzben illetve bankkártyával is ki tudja egyenlíteni. 

Amint elkészült a csomagja kollégánk értesíti Önt! Kérjük várja meg az értesítő e-mailt és csak ezután fáradjon be a patikába átvenni a megrendelését. Személyes átvételre a megrendelést követő 14 napon belül van lehetőség. Bankkártyás fizetés esetén 14 munkanap áll rendelkezésre, hogy kiegyenlítse a megrendelést. Amennyiben 14 napon belül nem veszi át a megrendelést illetve nem kapjuk meg a megrendelés összegét, úgy az a megrendelés törlésre kerül. 

Személyes átvétel helyszíne:

Zuglói Szent Márk Patika

Cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 72.

Nyitva tartás: H-P: 8-19 óráig, Szombat: 8-12 óráig