Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DermoCapillaire - Haj és fejbőr ápolás

Rendezés:

Eucerin Dermocap sampon extra kímélő (250ml)

Raktáron
Az Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampon kifejezetten azok számára készült, akiknek hiperérzékeny a fejbőrük. Rendkívül kímélő formulája nagyon gyengéden tisztít, emellett óvja a bőrt a kiszáradástól és enyhíti az irritációt - még hiperreaktív vagy problémás fejbőr esetén is. Már az első hajmosástól kezdve csillapítja a viszketést. Csecsemők számára is használható. Színezőanyag-mentes. Parabénmentes. Szilikonmentes. Alkáli szappanvegyületektől mentes. Illatanyagmentes.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
4.759 Ft 3.569 Ft (2.810 Ft + ÁFA)

Eucerin Dermocap sampon kímélő (250ml)

Raktáron
Az egészséges bőr enyhén savas kémhatású, pH-értéke 4,5 és 5,5 között van. Ez a természetes savasság megvédi a bőrt az ártalmas baktériumoktól és más anyagoktól, ezért ha ez az egyensúly felborul - például hőség, hideg, betegség, kozmetikumok vagy stressz hatására -, a fejbőr érzékennyé válhat. Az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampont úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan tisztítsa a fejbőrt és a hajat, s emellett fenntartsa a bőr természetes pH-értékét, hogy megelőzze a kiszáradást és az irritációt. Lemossa a szennyeződéseket, a polleneket és más allergén anyagokat, s a hajat egészségesen fénylővé és puha tapintásúvá teszi. Alkáli szappanvegyületektől mentes, enyhén illatos.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
4.759 Ft 3.569 Ft (2.810 Ft + ÁFA)

Eucerin Dermocap sampon korpás/száraz hajra (250ml)

Raktáron
Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket kifejezetten a száraz korpa csökkentésére fejlesztették ki. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat az apró, fehér korpától és hatékonyan csökkenti, gátolja a korpásodást. Gyengéd összetétele már az első hajmosáskor megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a viszketést, különleges kondicionáló összetevői pedig egészséges fényűvé és puha tapintásúvá teszik a hajat. Színezőanyag-mentes. Parabénmentes. Szilikonmentes. Alkáli szappanvegyületektől mentes.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
4.759 Ft 3.569 Ft (2.810 Ft + ÁFA)

Eucerin Dermocap sampon korpás/zsíros hajra (250ml)

Raktáron
Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket kifejezetten a zsíros korpa és a seborrheás dermatitisz csökkentésére fejlesztették ki. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat a tapadós, sárga korpától és hatékonyan csökkenti, gátolja a korpásodást. Kímélő összetétele már az első hajmosáskor megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a viszketést, különleges kondicionáló összetevői pedig egészséges fényűvé és puha tapintásúvá teszik a hajat. Színezőanyag-mentes. Parabénmentes. Szilikonmentes. Alkáli szappanvegyületektől mentes.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
3.933 Ft (3.097 Ft + ÁFA)

Eucerin Dermocap tonik hajhullásra (100ml)

Raktáron
Energetizálja és erősíti a hajtöveket, késlelteti a hajvékonyodást. Segíti, hogy a haj természetes dús hatású és telt legyen. Rendszeres használat esetén stimulálja a hajhagymákat és támogatja a hajnövekedést. Az eredményesebb hatás érdekében használja a tonikot az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal együtt.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
7.146 Ft 5.359 Ft (4.220 Ft + ÁFA)

Eucerin DermoCapillaire 5 % Urea sampon száraz, viszkető fejbőrre 250 ml

Raktáron
Az Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampont kifejezetten száraz és viszkető fejbőrre fejlesztették ki. A termékben két, a bőrben természetes módon is jelen lévő hidratáló hatóanyag található: az urea és tejsav, hogy a száraz, viszkető fejbőr megkaphassa azt a tápláló ápolást, amelyre szüksége van. A sampon használatával a haj egészségesen fénylő és rugalmas lesz. Színezőanyag-mentes. Parabénmentes. Szilikonmentes. Alkáli szappanvegyületektől mentes. Illatanyagmentes. Alkoholmentes.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
3.933 Ft (3.097 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére