Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Merveillance Expert - Ránctalanítás 40 éves kor felett

Rendezés:

NUXE Merveillance Expert gazdag nappali krém a mimikai ráncokra 50 ml

Raktáron
Száraz és nagyon száraz bőrre, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Gazdag nappali krém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). A shea vaj tartalma gazdagon hidratálja a száraz bőrt.
Várható szállítás: 2021. április 14.
13.299 Ft 10.425 Ft (8.209 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert Lifting szemkörnyékápoló 15 ml

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Szemkörnyékápoló segít megerősíteni az érzékeny szem körülötti területet. Természetes titka, a Sásliliom Oleoctif 12 aktív koncentrátumot tartalmaz, mely célzottan hat a bőrben lévő feszességet nyújtó proteinekre. 94,6 %-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az első használattól bőre kisimultabb. Napról napra a finom vonalak láthatósága mérséklődik, a duzzadtság és sötét karikák csökkennek. Szemei kipihentnek látszanak. Parabénmentes. 3 bejegyzett szabadalommal.
Várható szállítás: 2021. április 14.
6.399 Ft (5.039 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert nappali krém a mimikai ráncokra 50 ml

Raktáron
Normál bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Nappali arckrém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). A mogyoró olaj tartalma hidratálja a bőrt.
Várható szállítás: 2021. április 14.
13.299 Ft 10.425 Ft (8.209 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert regeneráló éjszakai krém a mimikai ráncokra 50 ml

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Regeneráló éjszakai krém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). Az NUXE arckrém barna alga kivonata az éjszaka folyamán optimalizálja a bőr regenerálódását.
Várható szállítás: 2021. április 14.
14.900 Ft 11.175 Ft (8.799 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert szérum a mimikai ráncokra 30 ml

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Szérumot azoknak a nőknek ajánljuk, akik a már látható, kialakult ráncokra és a kevésbé feszes bőr problémájára keresnek megoldást (40 éves kor felett). A NUXE ránctalanító, feszesítő szérumnak 8 órás lifting hatása van, hialuronsav tartalma hidratálja a bőrt.
Várható szállítás: 2021. április 14.
14.499 Ft 11.025 Ft (8.681 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére