Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Merveillance Expert - Ránctalanítás 40 éves kor felett

Rendezés:

NUXE Merveillance Expert nappali krém mimikai ránc (50ml)

Raktáron
Normál bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Nappali arckrém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). A mogyoró olaj tartalma hidratálja a bőrt.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
14.402 Ft 8.929 Ft (7.031 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert regeneráló éjszakai krém (50ml)

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Regeneráló éjszakai krém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). Az NUXE arckrém barna alga kivonata az éjszaka folyamán optimalizálja a bőr regenerálódását.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
15.451 Ft 9.271 Ft (7.300 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert szemkörnyékápoló mimikai (15ml)

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Szemkörnyékápoló segít megerősíteni az érzékeny szem körülötti területet. Természetes titka, a Sásliliom Oleoctif 12 aktív koncentrátumot tartalmaz, mely célzottan hat a bőrben lévő feszességet nyújtó proteinekre. 94,6 %-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az első használattól bőre kisimultabb. Napról napra a finom vonalak láthatósága mérséklődik, a duzzadtság és sötét karikák csökkennek. Szemei kipihentnek látszanak. Parabénmentes. 3 bejegyzett szabadalommal.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
11.361 Ft 6.249 Ft (4.920 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expert szérum mimikai ráncokra (30ml)

Raktáron
Minden bőrtípusra, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Szérumot azoknak a nőknek ajánljuk, akik a már látható, kialakult ráncokra és a kevésbé feszes bőr problémájára keresnek megoldást (40 éves kor felett). A NUXE ránctalanító, feszesítő szérumnak 8 órás lifting hatása van, hialuronsav tartalma hidratálja a bőrt.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
15.237 Ft 9.142 Ft (7.199 Ft + ÁFA)

NUXE Merveillance Expret gazdag nappali krém mimik (50ml)

Raktáron
Száraz és nagyon száraz bőrre, 40 éves kor felett ajánljuk. A NUXE MERVEILLANCE EXPERT Gazdag nappali krém a látható mimikai ráncokra ránctalanító, feszesítő arckrém. Fő összetevői az illatos sásliliom és a konstantinápolyi mimóza. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: a már sérült fehérjéket helyreállítja (de-glikációs hatás), valamint megakadályozza a további glikációt (anti-glikációs hatás). A shea vaj tartalma gazdagon hidratálja a száraz bőrt.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
14.402 Ft 8.641 Ft (6.804 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére