Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pharmatheiss

Rendezés:

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló Piros 7 ml

Raktáron

A Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló segítségével az ajkak dúsabbnak és teltebbnek tűnnek. A keresztkötéses hialuronsav és bőrápoló lipidek kombinációja gondoskodik a bársonyos, teltebb ajkakról és hosszantartó ápolt érzést biztosít.

Könnyed csillogás és finom árnyalat.

Várható szállítás: 2021. január 22.
3.434 Ft (2.704 Ft + ÁFA)

Pharmatheiss Mascara Med Curl and Volume Szempillaspirál 7ml

Raktáron
Az ívelt, dús szempillákért:
+ A Volumen-formula és az innovatív Curl-kefe segítségével a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak hatnak.
+ Támogatja a szempillák növekedését.
+ Egyre sötétebbre színezi a szempillákat.
+ Azonnal intenzív fekete szempillák.
Várható szállítás: 2021. január 22.
6.699 Ft (5.275 Ft + ÁFA)

Pharmatheiss Mascara Med Ultra Boost Szempillaspirál 10ml

Raktáron
A speciális szilikonkefe a legrövidebb pillákat is eléri.
A Mascara med hatóanyag-kombinációja ápolja és táplálja a szempillákat, támogatja azok növekedését és egyre sötétebbre színezi őket.
Alkalmazás : Igény szerint fesse be a felső és alsó szempillákat. Használja minden nap a szempilla növekedés szimulálásához.
Várható szállítás: 2021. január 22.
6.899 Ft (5.432 Ft + ÁFA)

Pharmatheiss Szempillanövesztő Szérum + Hyaluronos Volumennövelő Ajaképoló Rosé 2,7ml+7ml

Raktáron

Pharmatheiss Szempillanövesztő szérum: Stimulálja a szempillák természetes növekedését, és meghosszabbítja azok növekedési fázisát. Egyedülálló hatóanyag formula a hosszabb, erősebb és dúsabb szempillákért. Modern hatóanyag-kombináció koffeinnel, hialuronnal és pantenollal.  Természetes megjelenés hosszabb szempillákkal. A szemöldökre is alkalmazható. Egyszerű és gyors alkalmazás. Rendkívül koncentrált formula (3-5 havi kezeléshez elegendő) Alkalmazás: Naponta egyszer alkalmazza, lehetőleg az esti arctisztítás után, egy vékony ecsetvonással vigye fel a szérumot a szempilla tövéhez, vagy a szemöldökre. Rövid ideig hagyja hatni és száradni. Kb. 2 perc múlva használhatók a szokásos kozmetikai termékek. Amint a kívánt eredményt elérte, az alkalmazás gyakoriságát csökkentheti heti 1-2 alkalomra.

Illatmentes, Parabén- és szilikonmentes, Tartósítószer-mentes, Dermatológiailag és szemészetileg igazolt bőr-, szem- és kontaktlencse tolerancia.

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló: segítségével az ajkak dúsabbnak és teltebbnek tűnnek. A keresztkötéses hialuronsav és bőrápoló lipidek kombinációja gondoskodik a bársonyos, teltebb ajkakról és hosszantartó ápolt érzést biztosít. Könnyed csillogás és finom árnyalat. Alkalmazás: Naponta legalább kétszer vigye fel az ajkakra a szivacsos applikátor segítségével. A Volumennövelő ajakápoló gondoskodik az ajkak teltségéről és csillogásáról.

Várható szállítás: 2021. január 22.
4.799 Ft (3.779 Ft + ÁFA)

Pharmatheiss Szempillanövesztő szérum 2,7 ml

Raktáron

Stimulálja a szempillák természetes növekedését, és meghosszabbítja azok növekedési fázisát. Egyedülálló hatóanyag formula a hosszabb, erősebb és dúsabb szempillákért.

- Modern hatóanyag-kombináció koffeinnel, hialuronnal és pantenollal.

- Természetes megjelenés hosszabb szempillákkal.

- A szemöldökre is alkalmazható.

- Egyszerű és gyors alkalmazás.

- Rendkívül koncentrált formula (3-5 havi kezeléshez elegendő)

Illatmentes. Parabén- és szilikonmentes. Tartósítószer-mentes. Dermatológiailag és szemészetileg igazolt bőr-, szem- és kontaktlencse tolerancia.

Várható szállítás: 2021. január 22.
11.989 Ft (9.440 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére