Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási cím

Dermalike.hu webáruházunk futárszolgálattal házhoz szállítja megrendelését Magyarország egész területén. Érdemes azt a címet megadni, ahol napközben tartózkodik, mivel a házhozszállítás 8-17 óra között történik. A szállítási és számlázási cím eltérhet.

Szállítási határidő

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok házhozszállítása hétköznap 8-17 óra között történik. Csomagja átadásáról e-mailben tájékoztatjuk Önt, majd a futárszolgálat másnap reggel küldd Önnek egy e-mailt, hogy hány órakor várható a csomagja. Az e-mailben szerepel a futár mobilszáma, így amennyiben nem jó Önnek a szállítási idő, vele tud pontosítani. A futárszolgálat kétszer próbálja meg a csomagot kézbesíteni, amennyiben másodszor is sikertelen a kézbesítés, úgy a szállítási költséget a megrendelőre terheljük.

A megrendelt termékek szállítási határideje 2-3 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Rendelhető termékeinket 4-6 munkanapon belül tudjuk házhoz szállítani. Átutalással történő fizetés esetén akkor indítjuk a kiszállítást, amikor a megrendelt áru ellenértéke megérkezik a számlánkra. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Házhozszállítás furtárszolgálattal

0-10.999 Ft-ig bankkártyás / átutalásos fizetés esetén: 990 Ft

0-10.999 Ft-ig utánvétes fizetés esetén: 990 Ft

11.000 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes!

Futárszolgálat elérhetősége:

E-mail: info@gls-hungary.com

Telefon: (+36-1) 802-0265

Személyes átvétel

Dermalike webáruházunkban lehetőség van személyes átvételre is, mely INGYENES!

Cím: 2100 Gödöllő, Gábor Áron utca 3.

Nyitvatartás: H-P: 8-19 óráig, Szombat: 8-13 óráig