Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BradoLine

Rendezés:

Bradoclear felületfertőtlenítő koncentrátum (aldehidmentes) 1000 ml

Raktáron
BradoClear-re jellemző, hogy aldehidmentes összetételének köszönhetően széles körben használható, valamint jó nedvesítő és kiváló zsíroldó hatással rendelkezik. Alkalmazási területei közé tartozik a padló- és falburkolatok, a berendezési és felszerelési tárgyak tisztító hatású fertőtlenítése.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
4.899 Ft 4.799 Ft (3.779 Ft + ÁFA)

Bradogel higiéniás kézfertőtlenítő 500 ml

Raktáron
Etanol tartalmú, alkoholos higiénés kézfertőtlenítőszer. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid. A készítmény a humán- és állategészségügy, valamint az élelmiszeripar és a vendéglátás területén alkalmazható mint higiénés kézfertőtlenítőszer.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
2.499 Ft (1.968 Ft + ÁFA)

Bradolife Kézfertőtlenítő gél 50 ml

Raktáron

A BradoLife kézfertőtlenítő gél 50 ml-es praktikus és felhasználóbarát csomagolásának köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk. Kis méreténél fogva mindenhol elfér, így mindig lehet nálunk fertőtlenítőszer.

A BradoLife kézfertőtlenítő géllel pillanatok alatt bárhol helyreállíthatja keze tökéletes tisztaságát. Használata után a tenyere nem ragad, a kézfertőtlenítő szer hamar elpárolog a bőre felületéről, és mindössze frissességérzetet és tisztaságot hagy maga után. Biztos lehet benne, hogy alkalmazásakor ez a gél nem folyik szét, és nem szárítja a bőrét. A praktikusan hordozható kézfertőtlenítőnek köszönhetően a személyes higiéniáját semmilyen körülmények között sem kell feladnia.

Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
499 Ft (393 Ft + ÁFA)

BradoLine BradoLife Bradoplus kéz- és bőrfertőtlentő spray 100ml

Raktáron

Otthon rendszerint nem szükséges professzionálisan steril környezetet kialakítani, de vannak olyan helyzetek, amikor fokozottan figyelni kell a higiéniára.

BradoLife fertőtlenítő spray-k kiválóan alkalmasak a kezeid és a bőröd higiéniás fertőtlenítésére, akár otthoni körülmények között is.

Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
699 Ft (550 Ft + ÁFA)

BradoLine Bradolife Kézfertőtlenítő Kendő 5 darab

Raktáron
5 db praktikus csomagolású útikendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen. Kéz- és különböző tárgyak felületének 
letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
499 Ft (393 Ft + ÁFA)

BradoLine Bradonett Fertőtlenítő Pumpás Folyékony Szappan 500ml

Raktáron
BradoNett fertőtlenítő folyékony szappan. Tisztít és fertőtlenít egy fázisban. Bőrbarát tenzidet, és bőrvédő adalékot tartalmaz. Kiváló szennyoldó, fehérjék és vér jelenlétében is hatékony.

 
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
1.599 Ft (1.259 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére